Castiga din hobby-ul tau cu investitie 0 lei

 Rotunjeste-ti veniturile de acasa



Iata 3 surse de castig de alasa nelimitat cand s cat ai chef tu sa castigi:

  1. Creare continut din bloghing sau youtube: adsense

A detine un blog sau un canal youtube e absolut gratuit si prin oferirea de continut de specialitate a hobby-ului tau poti plasa spatiu publicitar ceea ce iti aduce un plus in venitul tau zilnic. Castigurile pot fi realizate fara investitii soar cu un smartphone

  1. Fotografie de stock: Dreamstime

Parca e tot mai usor in ziua de azi sa realizezi. Crearea unui cont pe o agentie de fotografii e absolut gratuita iar in cateva secunde poti propune fotografii spre a fi aprobate pentru vanzare. Poti castiga din vanzare de fotografii sau din recomandare.

  1. Marketing afiliat: 2performant, profitshare

Cu totii poate odata in viata am visat sa avem propriul magazin intr-un domeniu in care vrem. Acum ai sansa sa vinzi din magazine fizice online castigand un procent cuprins intre 1-15% din vanzare. Exista o multime de magazine pe diverse nise care au procent de comision diferit.



Cat poti castiga din adsense, dreamstime sau 2performant:


Castigul poate varia in functie de timpul acordat inca de la inscrierea in program. Daca pentru Adsense iti trebuie o oarecare autoritate pentru restul programelor poti castiga din momentul inscrierii. Banii vi se vireaza prin diferite metode de plata la stabilirea unui prag care poate fi de 100 lei pentru 2performant, 100 dolari pentru dreamstime, sau 70euro pentru adsense.
E un castig care il poti face in timpul vacantei sau de oriunde ai fi daca esti conectat cu un device la internet

Spor la castiguri!!!

Pune o intrebare in casuta de comentarii si voi raspunde in aceeasi zi

Comments

Popular posts from this blog

10 ceaiuri antifumat

Unchiu fumator si sanatos tun

Review in sfarsit nefumator