tocăniță de legume de post
Perfect! Iată rețeta pentru o tocăniță de legume de post , gustoasă, sățioasă și ușor de preparat: 🍲 Tocăniță de legume de post 🍽️ Ingrediente (4-6 porții): 1 ceapă mare 2 morcovi 1 ardei gras (roșu/galben) 1 dovlecel mediu 1 vânătă mică 3-4 cartofi 3-4 roșii bine coapte (sau 300 ml suc de roșii) 2-3 căței de usturoi (opțional) 3 linguri ulei Sare, piper, boia dulce Cimbru, dafin (opțional) Pătrunjel verde pentru decor 👩🍳 Mod de preparare: Pregătirea legumelor: Taie ceapa peștișori sau cubulețe. Morcovii rondele sau cubulețe. Taie cartofii, dovlecelul, vânăta și ardeiul cuburi medii. Roșiile le poți toca cubulețe sau le poți blendui. Călirea: Într-o cratiță adâncă, încinge uleiul. Adaugă ceapa și morcovii, călește 4-5 minute până se înmoaie ușor. Adaugă ardeiul, apoi cartofii și vânăta. Amestecă bine și călește alte 5 minute. Fierberea: Adaugă suficientă apă cât să acopere legumele (aprox. 500 ml)...
Comments
Post a Comment